Fruits de Mer

Laat u verrassen door een verfijnd driegangen menu, dat begint met een selectie van koude zeevruchten - waaronder kokkels, langoustines en oesters. Het hoofdgerecht is een warme bereiding van halve kreeft, geserveerd met verse friet en een frisse salade van zeewier. De avond wordt afgesloten met een heerlijk dessert. De kosten zijn €100,- per persoon ...

Fruits de Mer

Laat u verrassen door een verfijnd driegangen menu, dat begint met een selectie van koude zeevruchten - waaronder kokkels, langoustines en oesters. Het hoofdgerecht is een warme bereiding van halve kreeft, geserveerd met verse friet en een frisse salade van zeewier. De avond wordt afgesloten met een heerlijk dessert. De kosten zijn €100,- per persoon ...

Fruits de Mer met Pianoconcert

Geniet van Fruits de Mer in concertvorm waarbij Robert Poortinga tussen de gangen door klassieke muziek speelt op de piano. De kosten zijn € 120,- per persoon inclusief tafelwater en een feestelijk champagne aperitief bij ontvangst. De Fruits de Mer bestaat uit een verfijnd driegangen menu, dat begint met een selectie van koude zeevruchten - ...

Fruits de Mer

Laat u verrassen door een verfijnd driegangen menu, dat begint met een selectie van koude zeevruchten - waaronder kokkels, langoustines en oesters. Het hoofdgerecht is een warme bereiding van halve kreeft, geserveerd met verse friet en een frisse salade van zeewier. De avond wordt afgesloten met een heerlijk dessert. De kosten zijn €100,- per persoon ...

Fruits de Mer met pianoconcert

Geniet van Fruits de Mer in concertvorm waarbij Robert Poortinga tussen de gangen door klassieke muziek speelt op de piano. De kosten zijn € 120,- per persoon inclusief tafelwater en een feestelijk champagne aperitief bij ontvangst. De Fruits de Mer bestaat uit een verfijnd driegangen menu, dat begint met een selectie van koude zeevruchten - ...

Fruits de Mer

Laat u verrassen door een verfijnd driegangen menu, dat begint met een selectie van koude zeevruchten - waaronder kokkels, langoustines en oesters. Het hoofdgerecht is een warme bereiding van halve kreeft, geserveerd met verse friet en een frisse salade van zeewier. De avond wordt afgesloten met een heerlijk dessert. De kosten zijn €100,- per persoon ...

Fruits de Mer met pianoconcert

Geniet van Fruits de Mer in concertvorm waarbij Robert Poortinga tussen de gangen door klassieke muziek speelt op de piano. De kosten zijn € 120,- per persoon inclusief tafelwater en een feestelijk champagne aperitief bij ontvangst. De Fruits de Mer bestaat uit een verfijnd driegangen menu, dat begint met een selectie van koude zeevruchten - ...

Fruits de Mer met pianoconcert

Geniet van Fruits de Mer in concertvorm waarbij Robert Poortinga tussen de gangen door klassieke muziek speelt op de piano. De kosten zijn € 120,- per persoon inclusief tafelwater en een feestelijk champagne aperitief bij ontvangst. De Fruits de Mer bestaat uit een verfijnd driegangen menu, dat begint met een selectie van koude zeevruchten - ...